Топ новини:

Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив

12 Юни 2017 коментара Младежка медия;
Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив

На 17 и 18 юни посетителите на “Пловдив е-Арена” ще могат да се докоснат до най-новите технологии, виртуална реалност, електронен спорт и да премерят сили в множество турнири!

След като превзеха зала “Арена Армеец” в София, този юни с подкрепата на Община Пловдив организаторите от Game Evolution ще пренесат емоциите и магията на видео игрите в Панаирна палата № 2.

„Пловдив е-Арена“ този уикенд и ще събере на едно място турнири по най-популярните игри сред геймърите – League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други. Общият награден фонд на фестивала възлиза на над 12,000 лева!

Освен състезания ще има много забавления, подготвени за посетителите – виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг отбор на BPro!

Всеки фен, който закупи своя билет предварително онлайн, ще има достъп до специална VIP зона, откъдето да се наслаждава на шоуто от голямата сцена. 

Билетите са в продажба в сайта на ePay и на касите на Изипей. За геймърите от София има и бонус опция - на място в Play Hub: Next Level.

По-подробна информация за събитието можете да откриете ТУК.

тагове: игри, забавления, награди, спорт, ученици, студенти, пловдив, емоции, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA