Топ новини:

ScaleFocus откри официлано нов офис в Пловдив

17 Януари 2020 коментара Младежка медия;
ScaleFocus откри официлано нов офис в Пловдив

Компанията планира eкипът в Пловдив да нарасне до 200 души в края на 2020 година

Основните профили, които ScaleFocus търси да наеме като специалисти са в областите на: Java, Salesforce, .NET, Front-End, Quality Engineering. 

Най-голямата българска софтуерна компания откри нов офис в града под тепетата. Церемонията се проведе в Каменица Офис Парк, където е и бъдещото работно място на над 100 софтуерни инженери. Общата площ на новото офис пространство е около 1200 квадратни метра, като с оглед на планирания растеж то ще нарасне до 1800 кв. метра през юни. Тя е една от първите софтуерни компании, която стъпва в Пловдив през ноември 2014-а година.

Софтуерните инженери от Пловдив работят по предизвикателни и ключови проекти за компанията и това е една от основните причини за постоянното разрастване на екипа.

В началото на годината от ScaleFocus обявиха, че ще инвестират 45 милиона евро в Северна Македония, с цел откриване на развоен център за над 300 специалисти в столицата Скопие. 

ScaleFocus е най-голямата българска софтуерна компания, с близо 1000 служители и над 200 международни клиенти от листа на Fortune 500 от цял свят. Компанията има добре развита експертиза в сферата на дигиталните трансформации, електронно управление и сигурност и защита на данните, както и цялостно изграждане и поддържане на софтуерни системи, и решения от най-висок клас. Скейл Фокус има амбицията да стане водещата компания в Източна Европа в сферата на дигиталната трансформация и иновациите. Компанията разполага с търговски представителства в САЩ, Лондон, Мюнхен, а в България - с развойни центрове в най-големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас.

тагове: Пловдив, scalefocus, бизнес, it, офис парк, java, salesforce, net, front-end, quality engineering.