Топ новини:

Startup Weekend 2013: Онлайн модни съвети за пазаруване от Shop IT With Me

19 Ноември 2013 коментара Теодор Караколев;
Startup Weekend 2013: Онлайн модни съвети за пазаруване от Shop IT With Me

Ако се съмнявате в уменията си да се обличате в крак с модата, не знаете къде да пазарувате или просто искате съвет дали облеклото ви отива, идеята на екипа Shop IT With Me ще ви хареса. Тя се ражда в едно кафе, часове преди пловдивския Startup Weekend, а през следващите три дни тя придобива завършен вид.

Shop IT With Ме е платформа за съвети за стайлинг и начин на обличане. Потребителите на услугата ще спестяват време и ще получават качествена консултация от т.нар. „адвайзъри“ – съветници, обясни Недялко Дервенков, лидер на екипа. Хората си комуникират в онлайн-чат с консултанта, който може да обясни какво е най-подходящо за съответния човек, както и от къде да си го купи. Нед обясни, че таргетът и основната дейност на Shop IT With Me не са продажбите, а съветите на стайлинг-специалистите.

Технологично не създаваме някаква революция, но решаваме един основен човешки проблем – хората в наше време трудно намират нужната информация и съвет за обличането си, обясни Петър Дяксов, който развива маркетинга и рекламата. Просто клиентите трудно се доверяват на продавачите, които целят просто да си продадат собствената стока, обясни още той. Според Петър, хората ще имат едни независими шопинг консултанти, които да съветват безпристрастно и конкретно според съответния клиент.

Всеки човек изглежда индивидуално и трябва да получи различен съвет за това какво му отива най-много, добави Петя Илиева – отговорник по маркетингово проучване и пиар на екипа. Така тя обясни с какво Shop IT With Me е по-различен и по-добър от общите онлайн сайтове, които дават стандартизирани съвети за всички.

В екипа Shop IT With Me влизат също Димитър Манолов, отговорен за мобилните приложения и Венелин Кочев, който разработва уеб-сайта.

Вижте още във видеоинтервюто с тима Shop IT With Me!

тагове: startup, пазаруване, мода, бизнес, предприемачество