Топ новини:

За 13-та поредна година AIESEC подготвя Бизнесът в действие през април

29 Март 2018 коментара Младежка медия;
За 13-та поредна година AIESEC подготвя Бизнесът в действие през април

„Бизнесът в действие“ е интерактивно събитие, създадено от студенти за студенти

В 13-тата година, екипът на AIESEC организиращ събитието, си постави задачата да покаже на студентите, че благодарение на „Бизнесът в Действие“, те могат да докажат, най-вече на себе си, на какво са способни.

BIP се организира в България от 2006 година насам, като до момента е имало над 1800 учатници. Целта на събитието е да осигури възможност за студентите да приложат професионалните си умение на практика. Тази година ще се проведе в 2 уикенда в София.

На 21, 22 и 28 април ще се състоят казуси, а на 29-ти финално събитие. 

Казусите, представляват уъркшопи, които ще се проведат в централите на водещи в различни отрасли компании. На тях студентите имат възможността да се срещнат със специалисти в разнообразни професионални сфери, да се докоснат до работната атмосфера в дадена компания и да се сблъскат с реалните предизвикателства, пред които компаниите са изправени ежедневно.

Финалното събитие има за цел да обобщи случилото се на казусите, да срещне участниците с водещи в различни области личности и да покаже на студентите, че от тук нататък могат и сами да постигнат големи успехи за своята кариерна реализация.

Повече информация за това как протича събитието може да видите ТУК
 

 

тагове: бизнес, предприемачество, студенти, форум, лекции, срещи, софия, българия, работа, стаж