Топ новини:

Bally club става на 20. Честито момчета!

22 Юни 2018 коментара Младежка медия;
Bally club става на 20. Честито момчета!

Не, няма да звучим банално като някой тур гид

Само ще разкажем за едно място, видяло от терасата си 20 години от еволюцията под тепетата. За този период наистина много неща се промениха - концептуално, визуално, а и хората вече не са същите. Но това място остана като еквивалент на думата “забава”. Под лазерните светлини са озвучавали през годините различни популярни dj-и, подът е събрал стъпките и танците на няколко поколения, да, интериорът се е променил, барманите се сменят, но щурите купони до зори и адреналиновото усещане са се запазили. 

Ако все още не сте се досетили, става дума за клуб Bally

Скътан в малките улички в сърцето на град Пловдив. Кацнал в центъра на Капана със своята просторна тераса. Любимо място за сутрешно кафе, следобедна цигара или вечер на шуро парти. Бали съчетава двете лица на културния епицентър на града. 

А сега наближава един много специален момент за този клуб - неговият рожден ден. И точно както в приказките ще бъде “два дни яли, пили и се веселили”. Два дни - по ден на всяко десетилетие, които ще отпразнува Bally на 22-ри и 23-ти юни. Гост dj-и в петъчната вечер ще са Pepo&Pacho, а събота летните температури ще нажежат още Rocco&Krembo.

Всички истински пловдивчани са задължени да присъстват!

Дрес код: носете най-хубавите си усмивки!

Останалото е осигурено от домакина!

Още събития от клубния живот под тепетата може да намерите в PlovdivCLUBS.com

Хубавите музикални събития следете в  сайта за нощен живот на Пловдив Plovdivclubs.com

тагове: клуб, музика, пловдив, Бали, рожден ден