Топ новини:

Хиляди балони политат в небето над Пловдив

09 Юни 2017 коментара Дария Стоилова;
Хиляди балони политат в небето над Пловдив

Хиляди балони ще полетят в небето над Пловдив тази вечер за началото на националната информационно-образователна кампания: „Аз събуждам България”, чийто официален партньор в града под тепетата е Пловдивски Културен Институт

Акцията ще се проведе до фонтана пред Община от 19:00 часа, като паралелно с нея цветни балони ще обсипят и централните части на София и Бургас.

Кампанията има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията и да насочи всеки българин към действия в посока подобряване на личното, емоционално, здравословно, духовно и финансово състояние“, обясняват основавателите на идеята, младите предприемачи Пламен Попов и Ясар Маркос.

В рамките на кампанията са планирани атрактивни летни събития, които завършват с мащабен фестивал на 9-10 септември в столичния Южен парк, в който се очаква да вземат участие над 40 000 души от цяла България.

„В програмата са включени лекции на международни и български лектори, концерти на популярни изпълнители, благотворителни и спортни дейности, традиционни игри и още много забавления“, разкриват организаторите на кампанията.

тагове: балони, плодив, кампания, инициатива, информационно-образователна