Топ новини:

Международно приложение разкрива София пред туристите

14 Декември 2014 коментара Дария Стоилова;
Международно приложение разкрива София пред туристите

Интелигентният градски пътеводител "Farol City Guides" вече е достъпен и за град София.

Интелигентният "приятел в пътешествията“ - Farol City Guides представи на 12-ти декември (2014г.), в Дармщат, Германия, версията си и за българската столица. Приложението за мобилни телефони е насочено към туристи, любители на кратките градски почивки и е разработено в сътрудничество с местен партньор.

Интелигентният пътеводител е наличен за 24 от най-популярните европейски градове, като предлага вече предлага и възможността за създаване на напълно персонализирани маршрути на забележителностите в София, достъп до висококачествена и  подробна информация, в зависимост от индивидуалните предпочитания на потребителите, достъпни и в off-line режим. Приложението е налично на английски и български език за Android, IOS и таблетни устройства.

Farol Sofia е уникално приложение, което дава възможност за създаването на напълно персонализирани туристически обиколки, на база индивидуалните предпочитания и точното време, което отнемат. Хората посетили града с цел бизнес пътуване,  които разполагат с няколко свободни часа след среща, както и туристи, избрали да прекарат  уикенда в кратки екскурзии, имат възможността да оптимизират пътуването си и да му се насладят напълно. Интелигентният пътеводител не само дава възможност за напълно персонализирани обиколки, но също така се адаптира в реално време към профила на потребителя.

Персонализираните маршрути предлагат подробни описания на забележителностите и най-добрите ресторанти и кафенета, както и обществени услуги.

"Боравенето с голямо количество налична информация за града, в който хората остават за кратък период от време, вече е достъпно и за посетителите на София.", обясни Бруно Фернандес, главен изпълнителен директор на LatitudeN -  германската компания, стояща зад технологията.

"В момента наличните туристически приложения предоставят на потребителите само  стандартна и разпръсната информация. Също така в интернет има огромно количество информация, в която може да търсите. Често намирането на информацията, която Ви интересува отнема твърде много време, особено ако имате на разположение едва половин ден, или може би един, по време на бизнес пътуване, или на кратко посещение. Farol City Guidesе е Вашето решение, което предоставя изключителни и лесно достъпни туристически преживявания на потребителя", заключи г-н Фернандес.

Farol София е безплатна. Приложението се предлага и за следните дестинации на цена от 3.99 Евро: Амстердам, Атина, Барселона, Берлин, Брюксел, Будапеща, Копенхаген, Дармщат, Франкфурт, Хелзинки, Лисабон, Лондон, Люксембург, Мадрид, Москва, Осло, Париж, Порто, Прага , Рига, Рим, Варшава и Загреб.

тагове: приложение, мобител, телефон, туристи, безплатно, софия, град