Топ новини:

Предсватбената приказка на Биляна от "Трио Сопрано" (ВИДЕО)

10 Август 2018 коментара Младежка медия;
Предсватбената приказка на Биляна от

Приказката на Биляна Андрончева от Трио Сопрано и Любомир Джалев е от онези романтични истории, които нямат край

Денят е 25-ти декември 2017-та година. Коледният дух е завладял всяко малко ъгълче на квартал на занаятите. Около сцената в Капана пък гъмжи от усмихнати хора, които слушат прекрасната оперна музика на Трио Сопрано, специален поздрав към всички пловдивчани. Това, което прави това събитие, тази Коледа по-специални е годежа към една от трите прими - Биляна Андрончева. Червенокосата и винаги усмихната дама получава предложението от своя любим, което дълго е чакала да чуе. Любо, воден от 50-членна компания, преоблечен като Дядо Коледа пада на колене през всички, за да поиска ръката на избраницата си, а те разплакана от вълнение силно изрича "ДА". 

8 месеца по-късно романтичната приказка на двамата продължава. Утре Биляна Андрончева и Любомир Джалев ще си кажат "Обичам те, завинаги" пред стотици близки и приятели в една романтична обстановка в самия в център на Пловдив, организиран от агенция "Planeta Hera". 

Красивата червенокоска Биляна и чаровникът Любо зарадваха всички свои приятели с предсватбен трейлър ден преди най-важният им ден. Те споделиха за mediacafe, че това е било кратка репетиция за самите тях и се чувстват страшно развълнувани. Видеото е заснето преди няколко дни от студио "Four K" (4K Studio), като действието се развива, там където ТОЙ й предложи по най-романтичния начин. Двамата разиграват случайна среща от запознанството им, а пред тях в киносалона се открива част от техния съвместен път, който са извървели. Видеото е с отворен край и загатва само хубавите моменти за двамата, които тепърва предстоят.

Официален фотограф на събитието ще бъде Мирослав Чобанов, подкрепен от Виолета Пенчева. 

“Винаги съм си представяла моминското ми парти като един женски уикенд край басейна, с много коктейли и сладки приказки. Всичко това се сбъдна и съм страшно щастлива”, сподели Биляна след партито си преди седмица. 

Перфектен домакин на красивото събитие е Villa Nymphea - Вилата с лилиите, а в организацията важна роля имат Петя и Габриела от Трио Сопрано. Специално за случая всички присъстващи дами са с еднакви парео, а Биляна е заложила на изящен бял бански и бяла къса рокля. 

Изненадите за младоженката са страшно оригинални и направени с много любов като се започне от Момински албум, включващ снимки с лични послания, Кит за спешна помощ на младата булка и се стигне до 10 романтични отговора на младоженеца, защо Биляна е жената за него. И за да е всичко още по-забавно, главната героиня трябва сама да открие листчетата с ценното съдържание, грижливо скрити на тайни местенца в градината. Черешката на тортата по време на моминското парти е появата на треньорка по ориенталски танци за един специален урок, в който всички се включват с охота и се забавляват от сърце.

СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ГОДЕЖА НА БИЛЯНА И ЛЮБО В КАПАНА НА КОЛЕДА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

СНИМКИ И ВИДЕО ОТ ГОДЕЖА НА БИЛЯНА И ЛЮБО В КАПАНА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

тагове: сватба, романтика, предложение, видео, трейлър, трио сопрано, пловдив, капана, опера