Топ новини:

Светът на кафето вече си има място в Капана

21 Август 2015 коментара Младежка медия;
Светът на кафето вече си има място в Капана

Стягайте куфарите, потегляме към Бразилия... от Капана

Капана става все по-жив и интересен. Сякаш нещо магнетично се настанило под паветата и в къщите на занаятчийския квартал. Странно но, всеки, който се докосне до Сърцето на Пловдив иска да се засели там. Иска да живее по-различен начин, да бъде част от безвремието наречено Пловдив.Там, където от доста време младите си правят срещи, пият бира до късно и се веселят. Да се събужда с него. 

Да, Капанът е жив, 

Съвсем скоро ще можем да се порадваме на още едно екзотично местенце, което е доста по-различно от останалите. То наподобява истински Дом на кафето, откъдето можете да тръгнете за  Северна или Южна Америка, Индия или Египет, а защо не и към Бразилия и да се потопите в тези страни. Концепцията на новата кафетерия не е да продава, а да създава, споделят собствениците. Там ще ви предложат кафе изпечено на място, а всеки от вас ще може да си го направи по своя уникална рецепта, която сам си подбере за вкъщи или за консумация на място. Липсваше такова място, нали. Е значи следващата ни среща ще е там... на  улица "Христо Дюкмеджиев"

Очаквайте след броени дни "Малката Библиотека"... 

СНИМКИ: Мирослав Чобанов

тагове: кафе, капана, вкус, Бразилия, Египет, салса, самба, култура, заведения, клуб, сърцето на Пловдив, екзотика, направа, история, би