Топ новини:

Тайната на звездите, за да изглеждат перфектно е...?

21 Октомври 2015 коментара Младежка медия;
Тайната на звездите, за да изглеждат перфектно е...?

Питали ли сте се някога как известните личности успяват винаги да изглеждат перфектно – със сияйна и гладка кожа, когато постоянно са на път? Тайната е в извършването на трайна епилация, с помощта на лазерната епилация. 

Сега, когато лазерна епилация се предлага във почти всеки град – Вие също можете да заблестите като звезди, без да Ви се налага постоянно да се борите с досадните косъмчета, подкожно растящи такива и редицата други странични ефекти.

Един от най-добрите центрове в България, който извършва  трайна епилация, с последен модел лазерна технология, е лазер център „Армада”. Ще го откриете на центъра в град Пловдив, в една от пресечните улици на Главната.  Намира се на ул. „Патриарх Евтимий” 17.

Разбира се, може да извършите своята лазерна епилация навсякъде другаде, но само в лазер център „Армада” ще се почувствате като истинска знаменитост, при това на изгодни цени. В центъра работят едни от най-добрите лекари в сферата и специалисти, обучени за работа с Александритен лазер. Този вид лазерна технология е последната иновация, предназначена единствено за извършването на трайна епилация, с гарантиран резултат.

Принципа на действие на лазера е селективна фототермолиза, т.е лазерният лъч не уврежда кожата, а се привлича единствено от меланина в косъма, за да достигне до космения фоликул и да го увреди. С увреждането на космения фоликул се изгаря и коренът на косъма, стъблото и клетките, които отговарят за развитието му. По този начин се предотвратява повторната поява на окосмяването, а до 10 дни след  първата процедура, увредените космени фоликули започват да се показват на повърхността на кожата и да опадат.

Александритният лазер в център „Армада” извършва висококачествена лазерна епилация независимо от Вашия фототип кожа, цвят и дебелина окосмяване. Премахва еднакво добре, както много тъмни, така и много светли косъмчета, което го прави идеален за отстраняване неприятния мъх по лицето.

Освен с модерната технология, център „Армада” може да се похвали и с индивидуалното си отношение към всеки свой посетител. Благодарение от професионалното обслужване и грижа за клиентите, центърът създава множество дългосрочни връзки, със своите посетители, които успява да запази.

Тайната на добрата лазерна епилация се корени в три неща: добра апаратура, квалифициран персонал и качествено извършване на процедурите. В „Армада” още след първият сеанс получавате 20% гарантирано отстраняване на нежеланото окосмяване. В края на програмата, необходима за перфектен резултат ще се радвате на 90% дълготрайно обезкосмяване, което е най-високия резултат, регистриран до сега.

Не пропускайте възможността да е почувствате знаменитости с трайна епилация в център „Армада”.

 

тагове: трайна епилация, лазер център армада, лазерна епилация, лазер център, лазерна епилация пловдив