Топ новини:

Трио Сопрано: "Добре дошла малка Емма"

24 Април 2020 коментара Младежка медия;
Трио Сопрано:

От вчера оперното "Трио Сопрано" вече има нов член в своя екип

Точно в 10.30 часа на 23ти април за първи път на бял свят проплака малката принцеса Емма Джалева в прегръдките на своята майка Биляна и лекарския състав на УМБАЛ “Св. Георги” в Пловдив. Госпожица се роди с перфектни мерки - висока е 51 см. и тежи 3,100 кг под грижите на проф. Екатерина Учикова. Щастливите родители Биби и Любо благодариха за грижите и помощта на целия екип от АГ отделението към УМБАЛ “Св. Георги” в Пловдив и зарадваха всички свои близки със специална фотосесия на бременната майка и щастливия баща. 

Ето какво пожелание отправиха красивите Петя и Габи от триото до новото тричленно семейство чрез mediacafe:

"Добре Дошла, прекрасна малка Емма!

Ти, направи всички ни изключително щастливи! Пожелаваме ти да бъдеш здрава, благословена, да растеш щастлива, усмихната и ангелогласна! Желаем да изпълваш живота на гордите си родители и всички нас с радост и детски смях! Вярваме, че най-хубавото за семейство Джалеви, предстои оттук нататък вече като тричленно семейство! 

На нашата “чисто нова мама “ Биляна изпращаме цялата си любов и желаем бързо възстановяваме, за да може съвсем скоро да бъде удома си... и отново при нас! 

Обичаме Ви много - Емма, Биляна и Любо ! 
Петя и Габи 

Появата на Емма съвпадна и с друга специална дата за женския състав на "Трио Сопрано", а имено рождения ден на голямата дъщеря на Петя - Гая Вардева, което подсили още повече емоции и еуфорията от хубавия ден!

Желаем на Гая да бъде здрава, щастлива и все така прекрасна. 

Екипът на Mediacafe се включва в пожеланията към всички рожденници и щастливи родители от прекрасното трио с едни от най-хубавите мигове през последните 2 години на Биби и Любо, запечатани от екипа на 4К Студио. Бъдете винаги толкова щастливи и не пускайте ръцете си, както сте го правили до сега:

тагове: трио сопрано, пловдив, умбал, рожден ден, петя и габи, биляна джалева, опера