Топ новини:

Георги от MasterChef: "Ставайте и бачкайте, никой няма да дойде да ви оправи" (ВИДЕО)

03 Юни 2016 коментара Дария Стоилова;
Георги от MasterChef:

MasterChef несъмнено е един от най-сполучливите и интересни риалити формати не само в България, но и в световен мащаб за послендите години.

Предаването приковава вниманието на стотици хиляди фенове у нас, а Пловдив имаше своето достойно участие в лицето на дизайнера Георги Ангелов

Георги бе един от сериозните претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева и титлата MasterChef в едноименното кулинарното тв шоу. Той стигна до финалната петорка и заслужи аплодисментите на своите опоненти, които го смятаха и за един от най-големите претенденти за титлата във втория сезон на предването.

„Не съжалявам за нищо, мисля, че успях да покажа на какво съм способен. ТОП 5 е доста добро представяне“, сподели той след края на своето участие в реалитито понеделник. 

Позитивен, интелигентен и забавен. Това е Жоро! Той показа много умения в кухнята, впечатли зрителите в България със своите съвършени презентации, изпипани до последен детайл (естествено, когатo не забравяше да сложи нещо в чинията).

От разговара ни с него, (някъде в средата на предаването през април) установихме, че Жоро е доволен от своето представяне и е научил страшно много, а освен това е намерил и много нови приятели. Избрахме да се срешнем с него в едно от новите дестинации в любимия Пловдив, а именно Капана. Малко преди срещата ни Жоро бе споделил своите впечатления от малкия бутиков гурме ресторант "Паважа" и просто нямаше как да не се видим там. 

Според него, в Пловдив, все още няма достатъчно заведения, които да обединяват хубава кухня, добро обслужване и приятна обстановка

Обичам да тествам всички ресторанти в града. Когато отвори нов ресторант това за мен е празник. Определено мога да селектирам най-добрите места за хранене в Пловдив. Като цяло няма прекалено много добри ресторанти под тепетата. Ако трябва да направя топ 3 на моите любими места на първо място ще сложа Паваж, в Капана, категоричен е усмихнатият пловдивчанин. 

Не мога да сравня участието си в Master Chef с нищо друго. Няма база за сравнение. Това е истинско състезание, с по две дози адреналин на ден - за всяко готвене по една“, сподели топ дизайнерът пред камерата на mediacafe.bg 

Може би най-тежка е оценката на журито, тъй като когато готвиш за приятели оценката винаги е положителна, а в предаването отнасяш  доста критики, но това е хубаво,тъй като научаваш много нови неща. Готвенето в кухнята на MasterChef, не може да бъде сравнено с готвенето вкъщи“, добави един от организаторите на Startup Weekend в Пловдив.

В реалния живот Георги e уеб дизайнер и се занимава с неправителствена организация за развитие на стартиращи иновативни компании - Start it Smart. Често е канен за лектор на бизнес събития.

„Желая да използвам максимално насоченото внимание към мен в момента, за да покажа на младите хора, че ако вярваш е мечтите си всичко е възможно. Трябва да преследваш, това което обичаш. А не да мрънкаш непрекъснато, че друг ти е виновен за твоя неуспех. Дори и държавата, която ни преди да работим нормално, не е виновна за това, което си ти. Това е - ставайте и бачкайте, никой няма да дойде да ви оправи. Иска си постоянство, учене и яко бачкане. С търкане на билетчета не се става милионер“, сподели Жоро. 

Вижте цялото интервю с един от топ 5 на професионалните любители готвачи на България Георги Ангелов:

Интервюто с Георги е снимано по време на предаването

Повече за Жоро може да научите от ТУК, както и да видите рецептите на ястията му от MasterChef ТУК!

тагове: Георги Ангелов, Мастър шеф, предаване, кулинария, кухня, Пловдив, Капана