Топ новини:

Люси Дяковска завладява Пловдив с „Разходка по Бродуей“ (ВИДЕО)

07 Юни 2017 коментара Славена Шекерлетова;
Люси Дяковска завладява Пловдив с „Разходка по Бродуей“ (ВИДЕО)

Люси Дяковска идва в Пловдив на 22 юни, за да представи новия си мюзикъл проект "Разходка по Бродуей" с Плевенска филхармония, Шуменска симфониета, Левон Манукян и Гого Милтядов

Събитието ще се проведе на 22 юни от 21 часа в Лятно кино „Орфей“

През миналата година Дяковска направи първото си мюзикъл турне. „След като видях какво предизвиква този наш проект, ми стана ясно, че той няма да е последният. Мюзикъл изкуството е много богато и дори да се направят и 10 концерта и турнета, те пак няма да са достатъчни, да се представят всички творби. Освен това много ми харесва тази обмяна на енергия, опит и екстаз с публиката. Тук в Пловдив екстазът беше от най-големите, рядко се случва“, споделя червенокосата фурия. 

„На 22 юни ще представим нова програма още по-цветна и динамична, с костюми, с танцьори, една още по-добра разходка по Бродуей. Започваме с „Кабаре“, през “All That Jazz”, "Singing In The Rain", “Магьосникът от Оз”, „Уестсайдска история", ще се разходим 70-те години в мюзикъл изкуството, ще чуем нови „Дисни“ мелодии. Зрителите ще се изумят какви мюзикъли съществуват“. 

По думите на Люси Дяковска мюзикъл изкуството е безценно, заради това, че обобщава различни стилове музика и хиляди истории, всяка една уникална, а последните няколко години все повече опери и музикални институти  у нас започват да се припознават в мюзикъла  - добра тенденция. 

По типичен свой луд начин Люси Дяковска отправи чрез младежкия портал mediacafe.bg своята покана към пловдивчани и гости на града.

Вижте какво каза тя за мюзикъла от следващото видео:

Най-добрите музикални събития и концерти може да следите в сайта PlovdivCLUBS.com