Топ новини:

„Свободата няма граници“ – четвърти национален конкурс за фото, видео и есе на Медиакафе

19 Май 2014 коментара Екип Младежка Медия;
„Свободата няма граници“ – четвърти национален конкурс за фото, видео и есе на Медиакафе

Четвъртият конкурс на Медиакафе за есе, фотография и кратко видео ще се проведе с тема „Свободата няма граници“. В него могат да участват деца и младежи на възраст до 30 години, които да интерпретират по свой начин темата с една от трите медии.

Целта е да обясните как младите хора разбират свободата, какво се включва в това понятие. Като предложения участниците могат да разсъждават над концепцията "Специални Моменти за Специални Хора" – всяка от идеите да бъде представена чрез видео, есе или снимка. Друга опция е „Има ли общо Качеството на живот със свободата“.

По време на конкурса ще се организират и анкети сред участниците.

За всяко от трите изразни средства е осигурена награда от Медиакафе и нашите спонсори за победителя, оценен от жури – първенецът във „фотография“ ще спечели Планински велосипед от Макском, наградата за „видео“ е уикенд за двама в хотел Дипломат Плаза, а най-доброто есе ще получи парична награда от 150 лева.

Участвалите в конкурса ще получат специални остъпки от онлайн магазина на Дипломат. Ето и всички осигурени награди от нашите спонсори:

  • Хотел Дипломат - 3 двойни уикенда в хотел "Дипломат Плаза"
  • Уреди от фирма Дипломат  + намаления за всички участници
  • Планински велосипед от Mediacafe и Макском
  • Парична награда за 1-во място за есе
  • Карти за фитнес клуб "Тотал спорт"
  • Матрак от Матраци ТЕД
  • Ваучери за консумация от клуб "Библиотеката"
  • Специални намаление в курсовете от Linguamundi
  • Отпечатване на снимките и позиционирането им на различни места
  • Публикуване на есетата в Mediacafe.bg

Как и къде ще бъдат наградените ще разберете като следите сайта mediacafe.bg

Участниците в раздел Фотография трябва да изпращат снимки с минимална резолюция 1200 px по дългата страна. Есето трябва да бъде не по-дълго от 1500 символа, а видео материалите трябва да са във формат mp4, avi, wmv или avc  с резолюция между 720p и 1080p. Фото и текстовите материали изпращайте на имейл svobodata@mediacafe.bg, а видеоматериалите може да качвате на облак или друго произволно избрано място от вас място в интернет с регулиран достъп (например заключен файл в youtube), като на горния имейл ни изпращате само линк към него.

Конкурсът ще продължи до 25 юли.

„Свободата няма граници“ се организира от Медиакафе, с помощта на Община Пловдив и фондация „Пловдив 2019“ – Кандидат за Европейска столица на културата и спонсорството на Дипломат (генерален спонсор), Матраци ТЕД, Lingua Mundi, net365, Totalsport и партньорствово на AIESEC, Graffiti.BG, БГ Радио и Радио 1 Рок, клуб Библиотеката.

тагове: кафе, конкурс, есе, фотография, видео, награди, студенти