Топ новини:

“Дръжте се за пилешките си крачета!”

09 Октомври 2013 коментара Тони Тодорова;
“Дръжте се за пилешките си крачета!”

“Free birds” (Свободни птици) е американска 3D компютърно генерирана анимация. Филмът е продуциран от "Reel FX Creative Studios” и „Relativity media” с директор  Jimmy Hayward, още познат от продукцията „Хортън” (Horton Hears a Who!”). „Reel FX Creative Studios” е студио, известно с поредицата „G.I. JOE”, както и с няколко късометражни анимации за „Семейство Симпсънс” и „Кунг Фу Панда”. От друга страна „Relativity media” са по-известни със заглавията „Сезонът на Вещиците”(“Seoson of the Witch””) и „Войната на боговете” (“Immortals”).

Главните герои в този комедиен ураган са две пуйки. Едната се казва Реджи (Owen Wilson) и поради някаква причина президента на Америка прави живота й невероятно приятен. Но главните й претенции се явяват в това да гледа телевизия и да получава колкото поиска пица. От другата страна Джейк (Woody Harrelson) се явява президента и единствения член на Пуешката Опозиция.  Реджи е пъклено отвлечен от президента Джейк, като главната му идея е те да работят заедно, за да откраднат машина на времето от правителствена лаборатория и да се върнат назад, за да предотвратят традицията на деня на благодарноста да се яде пуешко.

Част от екипа на озвучаващите актьори ще бъдат Owen Wilson, Woody Harrelson и Amy Poehler, които ще бъдат гласовете на главните герои в “Free birds”.

Изглежда, че ни очаква една свежа, нова и забавна история, изпълнена с много хумор и динамика.

Продуценти на анимацията “Free birds” са забърканите надълбоко в комедийната сфера Scott Mosier, известни с работата си върху  „Dogma” и "Jay and Silent Bob Strike Back" и Craig Mazin – като техни продукции са “Страшен филм 3”, ”Страшен филм 4”, “Последният ергенски запой 2” и “Последният ергенски запой 3”

.

Очакват се много хора да постъпят в болница поради спазми в стомаха от смях, защото тази година пуешкото ще отвърне на удърa!

 

тагове: Free birds, анимация, 3D, кино, премиера