Топ новини:

"Хобит: Битката на петте армии“ излиза през декември

04 Август 2014 коментара Дария Стоилова;

След леки истерии и доста чакане най-накрая феновете на „Хобит” могат да видят няколко заветни кадъра от последната част на филмовата трилогия. На 19 декември „Хобит: Битката на петте армии" ще превземе киносалоните в България.

Питър Джаксън подготвя публиката за „Битката на петте армии“, която ще сложи край на историята за Средната земя. Първият трейлър на Хобит 3 навява тъга, но и загатва колко епичен ще бъде филмът. В него ще забележите няколко неясни момента Докато Гандалф лежи на бойното поле, гласът на Билбо разказва, че си спомня за всички, които не са оцелели.

Музиката, която звучи по време на трейлъра разпознаваме от Властелина на пръстените - песента, която Пипин Тук пее. В „Хобит: Битката на петте армии“ ще видим отново емблематичния Иън Маккелън като Гандалф Сивия, Мартин Фрийман в ролята на Билбо Бегинс и непоколебимият Ричард Армитидж в ролята на Торин Дъбощит, Бенедикт Къмбърбач в ролята на Смог. В главните образи ще влезнат още Еванджелин Лили, Орландо Блум, Люк Евънс, Кейт Бланшет, Хуго Уейвинг, Лий Пейс.

Първите два филма от трилогията "Хобит: Неочаквано пътешествие" и "Хобит: Пущинакът на Смог" излезнаха през 2012 и 2013 година.

тагове: кино, филм, Хобит, Властелинът на пръстените, Билбо