Топ новини:

Юлиян Вергов и Мила Люцканова гостуват в Пловдив с постановката CLASS

23 Януари 2018 коментара Младежка медия;
Юлиян Вергов и Мила Люцканова гостуват в Пловдив с постановката CLASS

Юлиян Вергов и Мила Люцканова ще се кацат пловдивска сцена само след няколко дни с най-новата си постановка

Млада филмова звезда (Мила Люцканова) отива за класове при най-добрия учител по актьорско майсторство в Ню Йорк (Юлиан Вергов), но никой от двамата не е подготвен за тази среща.

Така звучи сценарият на пиесата, която мина набързо през Аполония и сега се играе за пръв път на европейска сцена в Театър 199 под режисурата на Владимир Пенев. Той самият описва Class като "житейски спектакъл с непредсказуем край", а ние слушаме отзивите за американския му вариант, преди да сме гледали неговия – от "забавно и разтърсващо" до "безупречна постановка, която ни напомня колко стойност може да внесе театърът в живота ни".

Това е една история за театъра и хората, които го създават и за които той е съдба!

Главните герои са актьори: той е най-добрият учител по актьорско майсторство в Ню Йорк, а тя е млада, много популярна филмова звезда... И двамата стават участници в житейски спектакъл, чиито край се оказва непредсказуем. Class е емоционално пътешествие, понякога хумористично, но много трогателно. 

Пиесата се поставя за пръв път на европейска сцена. Българската публика ще се срещне с творчеството на драматург, по чиито сценарии са направени известни и награждавани театрални спектакли и филми. 
Добре дошли във вашето бъдеще, дами и господа. Оптимистичният вариант? Ако ви се получат нещата, може би ще промените света... Или поне своето малко кътче. В него вие ще опознаете великата емоция от упражняването на едно изкуство, което е повече от почтено...

И преди да умрете, може дори да докоснете сърцата на десетки, стотици... хиляди, кой знае... може би милиони хора, които никога не сте срещали и благодарение на този процес, може би, ще промените и техния живот... 

Юлиян Вергов и Мила Люцканова, под патронажа на Владо Пенев, ще бъдат в Пловдив с CLASS на 7-ми февруари /сряда/ в Дома на културата "Борис Христов". 

Театър 199

  • Автор: ЧАРЛС ЕВЕРЕД
  • Постановка: Владимир Пенев 
  • Сценография: Мира Каланова 
  • Музикално оформление: Петя Диманова 
  • Превод: Харалампи Аничкин 
  • Участват: Юлиан Вергов, Мила Люцканова

Билетна каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов" 
тел. каса - 0895619181

тагове: постановка, театър, клас, вергов, люцканова, театър 199, владо пенев, любов