Топ новини:

“Когато котката я няма” отново ще я има... в Пловдив през февруари

07 Януари 2018 коментара Младежка медия;
“Когато котката я няма” отново ще я има... в Пловдив през февруари

Постановката на "Мелпомена" гостива под тепетата този път на 17 февруари 2018 година в Дома на културата “Борис Христов”

Режисираната от Асен Блатечки комедия на Джони Мортимър и Брайън Кук се превърна в една от най - търсените постановки и този сезон

Провокативна сюжетна линия, неочаквани обрати, изключително комични ситуации и не на последно място талантливата актьорска игра на АСЕН БЛАТЕЧКИ, КАЛИН ВРАЧАНСИ, ЕЛЕНА ПЕТРОВА, СИЛВИЯ ЛУЛЧЕВА, МИРА ДОБРЕВА, ИРЕНА ТОДОРОВА. Всичко това кара зрителите да търсят “Когато котката я няма”, когато я няма в театралния афиш на Пловдив.

Две семейства се опитват да спасят нормалните си брачни отношения, но се забъркват в уникално смешни авантюри, от които зрителите не престават да се смеят.  Бурните овации, радостта на публиката – това са нещата, които доказват, че думите са излишни, за да се опише неописуемия успех на „Когато котката я няма“.

Но както всички знаем, за подобни неща човек не е достатъчно да прочете!

Елате и Вие и станете част от магията на „Когато котката я няма“, 17 февруари 2018г от 19:00ч в Дома на културата „Борис Христов“.

За повече информация и резервация телефон 0888673600

тагове: пловдив, театър, култура, събития, дом на културата, котката, мелпомена, асен блатечки