Топ новини:

Комедията "Много шум за нищо" гостува в Пловдив през март

01 Февруари 2018 коментара Младежка медия;
Комедията

Комедията “Много шум за нищо” на най-великия драматург на всички времена - Уйлям Шекспир превръща много шум за нещо

Нещо, което магнетично привлича зрителя. Нещо, което не подлежи на съмнение. НЕЩО, което е великолепната музика на Стефан Вълдобрев

Четири столетия комедията забавлява зрителите, десетилетия не слиза от сцената на театър “Българска армия”. На 20 март 2018 година в Дома на културата “Борис  Христов” пловдивската публика ще се наслади на комедията “Много шум за нищо”. Комедия кара зрителя да се смее до сълзи и любува на майсторството на няколко звездни актьорски поколения.

Като част от Мелпомена и приятели, зрителите ще видят поредица от най-успешните постановки, които се играят през този театрален сезон. Не е случаен фактът, че началото се поставя с тази уникална комедия за любовта - възможна или невъзможна, тя съществува. И със сигурност точно любовта към театъра ще отведе зрителите на представлението “Много шум за нищо”, за да ги зарадва с поредната смехотерапия.

На сцената ще може да видите талантливата актьорска игра на Иван Радоев, Анастасия Ингилизова, Евелин Костова, Милен Миланов, Гергана Данданова, Георги Къркеланов, Веселин Ранков, Мимоза Базова, Ненчо Илчев, Александър Дойнов, Мирослав Пашов, Стойко Пеев, Асен Кобиларов, Калин Иванов, Йордан Алексиев, Йордан Ръсин и Десислава Касабова.

За повече информация и резервация на билети: 0888673600

тагове: комедия, пловдив, театър, мелпомена, ранков, дойнов, вълдобрев, шекспир