Топ новини:

Куклите Благуни гостуват в Пловдив със своите пучителни истории

10 Април 2018 коментара Младежка медия;
Куклите Благуни гостуват в Пловдив със своите пучителни истории

Април в Дом на културата „Б. Христов” ще гостува обичаното и познато от телевизията детското приказно-музикално представление  на БЛАГУНИТЕ – „ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН”. 

След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“, излъчен в рубриката на БНТ “Лека нощ деца!" и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създава детски спектакъл с героите от сериала. С тях ще могат да се срещнат и почитателите от Пловдив на 22 април от 10:30 ч.

В представлението децата ще имат възможност за първи път да се срещнат на живо с любимите си герои. Заедно те ще се потопят в света на приказката, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Ще могат да видят изключително красиви кукли, цветни и пищни, специално преработени за сцена и декорите с впечатляващи размери.

В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и специално написани нови весели песнопения. Техните текстове учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф - Кирил Наумов, кукли - Благовеста Василева, музика -Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев. Участват актьорите от театър Вилекула - Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Красивият декор, пищни костюми и невероятно въздействащите герои и истории омагьосват детската аудитория. 

Разпространете информацията, за да направим максимално повече деца част от красивото пътуване в света на благуните.

Спектакълът е подходящ за деца от 3.5 години до безкрай. Времетраенето е 60 минути. 

Билетите за спектаклите в Пловдив може да откриете в билетен център пред Общината. 

тагове: куклен, театър, кукли, деца, постановка, представление, благуни