Топ новини:

„ЛА ЛА ЛЕНД“ и „МУМИЯТА“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

16 Юли 2017 коментара Младежка медия;
„ЛА ЛА ЛЕНД“ и „МУМИЯТА“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

Филмови нощи във Филипополис ще ни върнат на голям екран един от най-успешните и обичани от публиката филми през последните години – мюзикъла „Ла ла ленд“ на режисьора Деймиън Шазел

Малко по-късно зрителите ще имат възможност да гледат Том Круз в „Мумията“

От 21:10 ч. в събота вечер „Филмови нощи във Филипополис“ ще се изпълнят със звуците на мюзикъла „Ла ла ленд“, в който Райън Гослинг и Ема Стоун влизат в ролите на двама романтици, обречени да избират между кариерата и любовта. Миа (Стоун) е начинаеща актриса, а Себастиан (Гослинг) – посветен джаз пианист. Двамата се борят, за да свържат двата края в град, известен с погазването на надеждите и разбиването на наивни сърца. Действието се развива в съвременен Лос Анджелис, като мюзикълът, посветен на ежедневния живот ще разкрие радостта и болката от преследването на мечтите.

От 23:30 ч. тези от вас, които са пропуснали, ще могат да видят „Мумията 3D“ – нова трактовка на позната легенда, с която ще започне възраждането на обща вселена от култови чудовища. С участието на мега звездите Том Круз и Ръсел Кроу филмът вдъхва живот на една класическа приключенска история. Древна кралица (София Бутела), чиято съдба е несправедливо отнета, е затворена в гробница под безмилостната пустиня. В наши дни тя е събудена, което отприщва ужаси отвъд човешкото въображение... От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „МУМИЯТА” съчетава напрежение и екшън в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.

 

тагове: мумията, кино, лятно кино, звезди, театър, забавление, програма, филипополис, ла ла ленд