Топ новини:

"Любовна терапия" в парка до река Марица

14 Юли 2020 коментара Mediacafe.bg;

С късометражния испански филм „The Employment” от 20.30 часа и италианския „Любовна терапия” от 21.00 часа продължава програмата на „Лятно кино в парка”.

В анимациония филм The Employment гледната точка на Patricio Plaza ще ви изведе в едно измерение, от което ще бъдете дълбоко удивени колко точно всъщност може да осъзнаете генезиса на понятията общество и икономика.

„El Empleo е гениален“, смятат от Кинематограф.“Филмите, които достигат тези високи нива на съзнаване на реалността около нас, трябва да бъдат признавани. Това са едни lifetime уроци, които благодарение на изкуството и свързаността, могат да се разпространяват толкова лесно сред хората и да отварят кръгозора им до едни по-абстрактни гледни точки, от които реалността може да бъде видяна по стряскащо различен начин.“

„Любовна терапия“ разказва историята за Джакомо - закоравял съблазнител, който работи като автор на комично ТВ шоу. Джована, успешен топ треньор, е красива, желана и търсена, и използва секса като самоутвърждаване. Но зад неудържимата сексуална принуда и на двамата стои отчаяна нужда от любов.

Джакомо и Джована се срещат случайно и за известно време говорят „един и същи език“,споделят едни и същи „страсти“, докато техните приключенски сантиментални истории поемат по неочаквани пътища.

Прожекциите могат да бъдат гледани в парка до покрития мост на река Марица, а входът е свободен.

тагове: Пловдив, лятно кино, паркове