Топ новини:

„Practical Dreams” и „Невъзможно бягство 2: Хадес” на Лятно кино в парка

11 Юли 2020 коментара Mediacafe.bg;
„Practical Dreams” и „Невъзможно бягство 2: Хадес” на Лятно кино в парка

С късометражния български  филм „Practical Dreams” от 20.30 часа и „Невъзможно бягство 2: Хадес” от 21.00 часа продължава програмата на „Лятно кино в парка”.

„Practical Dreams” е десетминутна скица на една имигрантска душа. Филмът на Юлия Пискулийска е заснет в Дубай. Главният герой, Антъни Диус, е индийски архитект, живеещ вече над четвърт век в Дубай. Още с първите си думи той ни хвърля в сърцето на програмния за Practical Dreams проблем – истинността на мечтите; какво е реално и какво – не; можем ли да намираме удовлетворение от процеса на живеене дори когато постигането на крайната цел е мираж...

„Невъзможно бягство 2: Хадес” е продължение на филма от 2013 година. Няколко години, след като успява да се измъкне от непристъпния затвор „Гробницата“, eкспертът по сигурността Рей Бреслин (Силвестър Сталоун) е начело на нова топ компания за охрана – елитен екип от професионалисти.

Когато най-довереният човек от екипа му – майсторът по бойни изкуства Шу (Хуан Цзяо Мин) – изчезва, Бреслин се впуска в тайна и смъртоносна спасителна мисия с помощта на стария си и не по-малко опасен познат Трент ДеРоса (Дейв Батиста).

Прожекциите могат да бъдат гледани в парк „Ротари” в „Тракия”, а входът е свободен.

тагове: Пловдив, лятно кино, паркове