Топ новини:

14-ти февруари – любовта и театърът се сливат в едно

10 Януари 2017 коментара Дария Стоилова;
14-ти февруари – любовта и театърът се сливат в едно

На Свети Валентин да вдигнем наздравица в името на любовта и се потопим в магията на театъра

Виктор Калев, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева и Ненчо Илчев ще отбележат "Деня на любовта" в компанията на пловдивчани

Наближава празникът на влюбените "Свети Валентин", а един от най-хубавите подаръци тази година е истинска гала вечер,в компанията на едни от най-обичаните български актьори.

От 18:45 в Дома на културата, пловдивчани ще могат да се забавляват с комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран. В главните роли са Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Те ще разкажат историята на една жена, изоставена още като дете. За нейната любов ще се борят познатият ни от "Под прикритие” и не само Кирил Ефремов и "столичанинът в повече" Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи.

Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Мариус, който е режисьор на постановката, споделя, че пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни.

Постановката ще бъде последвана от антракт, с празничен коктейл. След, което Виктор Калев ще прадстави своя авторски спектакъл „Грамофонът“. Това е един спектакъл, изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са написани от Ваня Щерева.

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят става съпричастен към една сбъдната мечта.

Програма на вечерта:

  • 18:45 ч. - комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран с участието на Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов
  • 20:15 ч. - Антракт (празничен коктейл)
  • 20:45 ч. - Авторски концерт - спектакъл "Грамофонът" на Виктор Калев

Организатор: МаскАрт

За резервация на билети: 0894/611188 и 0895/619181, бул. "Княгиня Мария Луиза" 43

тагове: любов, театър, постановка, свети валентин, Виктор Калев, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева