Топ новини:

Б.Т.Р. с концерт под открито небе в Пловдив

11 Август 2020 коментара Mediacafe.bg;
Б.Т.Р. с концерт под открито небе в Пловдив

Б.Т.Р ще зарадва пловдивската публика с концерт на 3 септември на сцената на лятно кино „Орфей“. Това ще бъде и първата среща след извънредното положение на групата с феновете на бандата под тепетата.

Очакваният концерт със сигурност ще предизвика взрив от положителни емоции след принудителната кома за сценичните изкуства. Групата ще направи LIVE премиера на най-новата си, неиздавана песен „Пъзел“. Б.Т.Р. ще зарадва пловдивската публика в лятно кино "Орфей" с мощен звук и харизматично присъствие в неподправен стил.

На фона на оглушителната тишина в концертните зали в периода на изолация, Славчо Николов създаде композициите и текстовете за предстоящия 13 – и студиен албум на групата, които вече звучат в звукозаписното им студио.

Есента предстои премиерата на вече реализирания клип „Равносметка“, последен 8-ми сингъл от албума „Невидими стени“.  Равносметката на албума от 10 песни , издаден през 2018 година е  – 8 радиосингли със 7 видеореализации (повечето от които са мащабни продукции, в стилистиката на киното), концерт – премиера „Невидими стени“ при пълни зали в  - София, НДК зала 1, Национално турне 2018/19 г., Европейско турне 2019, Турне в Северна Америка 2019 ( САЩ и Канада).  

От 2019 година в учебниците по музика е включен пилотният сингъл „Моята сила“ от албума „Невидими стени“ на групата, като това е 14 –та песен на  Б.Т.Р. включена в учебните програми на училищата. Първият тираж на албума беше изкупен за по-малко от три месеца.

Б.Т.Р. ще ни очакват на 3 септември от 20.00 часа в лятно кино „Орфей“.  Билети може да закупим в мрежата на Eventim.

тагове: Пловдив, летен театър, концерт, Б.Т.Р.