Топ новини:

Большой Московский Цирк представя цирка на бъдещето в Пловдив и София

20 Април 2017 коментара Дария Стоилова;
Большой Московский Цирк представя цирка на бъдещето в Пловдив и София

Двучасово представление Пловдив ще се сътои днес в зала Колодрума

Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи! 

Новата, свръхтехнологична програма на цирка на бъдещето е озаглавена - „CIRCUS 2.0”  - цифрите, които се използват в компютърните технологии, когато програмата мине на следващо ниво. Всеки следващ спектакъл на „Большой Московский Цирк” е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект.    

Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка.    

Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения,  съответстващи на апартаменти в 5 звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване . Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете.

Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.                            

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале  /смъртен скок/ и други опасни,  акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна - от световни рок легенди , като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата,  когато са във Франция!

„Большой Московский Цирк”  пристига за втори път в България по покана на DEGRIS EVENTS. Мащабната  продукция превишава 100 души  - акробати , фокусници,  жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и  оригинална хореография.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на  спектаклите  на "Болшой Московский Цирк" .

Гмурнете се в измерение на “паралелната реалност” - “CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си. Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет,  aко не заемат отделно място. 

Цените на билетите за Пловдив са от 40 - 100 лева

                                       

тагове: большой московский цирк, програма, цирк, пловдив, колодрум, зала, представление