Топ новини:

"ДЖОБЕН КОМИКС" на пазар от 1 Ноември 2013!

26 Септември 2013 коментара Тони Тодорова;

Кой ОБИЧА комикси?

Знам, знам..знам че всички им се кефим! Все пак от тях произлизат най-великолепните филмови истории.

Българската фирма  „Grozen entertainment” ще представи Комикс сборникът „ДЖОБЕН КОМИКС”. Премиерата му ще се осъществи на 01 ноември 2013г. от 19:00 часа в галерия „Фотосинтезис” в София.

„Джобен комикс” е сборник – селекция на най-доброто от българското творчество в този стил в последните години. Форматът му е А5, с твърди корици и 114 страници – точно колкото да се побере в средностатистически джоб. Качеството и концепцията на изданието са такива, че не позволяват то да бъде изпратено в кофата след първият прочит” – твърдят от Grozen ent.

Съдържанието е подбрано внимателно, след конкурсна сесия и представлява представителна комикс извадка от портфолиата на девет млади български художници. Освен комиксите изданието съдържа и седем броя интервюта с изключителни български професионалисти в сферата на анимационното кино. В този сборник те са световно доказалите се Антони Христов, Владимир Тодоров. Евгени Томов, Емил Митев, Златин Радев, Пламен Христов и Румен Петков.

В изданието публиката ще се запознае и със самите автори на комиксите в него. Освен оригиналните интервюта с хора, минали по „трънливия път” на славата, готови да споделят своето “know how”, изданието ще съдържа и полезен туториъл на тема „как се рисуват професионално комикси” от художника Иван Коритарев.

Повече информация можете да намерите на сайта им: www.grozenentertainment.com

Уихуу!

тагове: Комикс сборник, ДЖОБЕН КОМИКС, grozen ent.