Топ новини:

Детският театрален хит "Пинокио" гостува в Пловдив в края на март

14 Март 2019 коментара Младежка медия;
Детският театрален хит

Дългоочакваната премиера на театралната постановка за деца "Пинокио" ще се състои в края на месец март в Дома на културата "Борис Христов" 

Пазарджишкият Драматичен театър "Константин Величков" идва под тепетата с една от най-търсените постановки за най-малките в страната

По покана на театрална агенция "МаскАрт" пловдивските деца ще имат страхотната възможснот да се насладят на историята на дървеното човече Пинокио. Дървеното човече на Карло Колади е позната и любима приказка на всички деца по света. 

Дървената кукла, изобретение на майстор Джепето, се превръща в истинско момченце. То преминава през много изпитания по своя път, но успява да се справи и да научи важни неща за себе си и хората. Малките зрители преживяват перипетиите на Пинокио и заедно с него разбират много истини. "Пинокио" е истинско приключение, което е преразказано от Бисерка Колевска и изиграно от актьорите на пазардишкия драматичен театър "Константин Величков"

Деца до 3 години влизат без билет и без право на седящо място. 

“Пинокио” 

Автор: Карло Колоди

Режисьор: Бисерка Колевска
Сценография и костюми: Златка Вачева
Участват: Стиляна Маркова, Ралица Стоянова, Радост Кожухарова, Людмила Даскалова, Симеон Гълъбов, Чавдар Бозаджиев и Гроздан Даскалов 

  • 31.03.2019г.
  • 11 часа
  • Дом на културата “Борис Христов” 

Билети на каса “МаскАрт” - 0894611188 

тагове: пинокио, джепето, театър, деца, пловдив, пазарджик, забавление, деца, култура, татко карло