Топ новини:

Керана и Алекс на открита сцена пред Кметството

29 Юни 2020 коментара Mediacafe.bg;
Керана и Алекс на открита сцена пред Кметството

Финалистите от музикалния формат „Гласът на България” – Керана и Алекс, ще се включат в концерта на „Биг бенд Пловдив” на 11 юли пред фонтаните до Общината. Заедно с тях на сцената ще бъдат и солисти от Арт Войс Център, а купонът започва в 18 часа.

27-годишната пловдивчанка Юлия Йорданова, по-известна като Керана с групата си "Керана и космонавтите", е необикновена и със сигурност не се вписва в рамките на общоприетото музикално русло у нас. Певицата има вдъхновяващ собствен стил и не се страхува да го изразява, бъдейки себе си във всяка нота. Освен музикални таланти, певицата притежава и доказани актьорски заложби. На пловдивската сцена Керана спечели сърцата с дебютното си превъплъщение в Евита в едноименния мюзикъл на Държавна опера в Пловдив. През последната година и половина основава и развива групата си "Керана и космонавтите", с която влезе в топ 20 на Българското национално радио.

20-годишният Александър Георгиев е роден в Пловдив. В момента живее в Манчестър и учи в един от престижните музикални колежи. Отраснал е в семейство на родители, които се чувстват отговорни за ценностите на децата си, което му дава възможност от млада надежда на Манчестър Юнайтед да пренасочи интересите си изцяло към музиката. За него предстои много да се говори и в това няма и капка съмнение. Показа го почти мигновено при първото си появяване на сцената на един от големите музикални телевизионни формати у нас наскоро, с начина, по който умее да изненадва, пали и озарява, успявайки да изрази по свой начин това, което носи вътре в себе си и да го сподели с другите, без да обсебва и подчинява.

тагове: Пловдив, концерт, Керана, Алекс, открита сцена