Топ новини:

Константин Трендафилов представя пред пловдивска публика "Затвори сърце"

20 Април 2017 коментара Дария Стоилова;
Константин Трендафилов представя пред пловдивска публика

Издателство Жанет 45 и Константин Трендафилов Ви канят на дългоочакваното представяне на дебютния му роман - "Затвори сърце", в Пловдив на 21 април 2017, петък от 19 ч. в клуб Библиотеката.

Година, след като клуб "Библиотека" се напълни за първата книга на автора - "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?", читателите ще могат да се срещнат отново с автора и да се запознаят с първия му роман.

Захари Карабашлиев, авторът на "18% Сиво" казва за романа: „Само не ме пускай“ казва онова необикновено момиче в ухото на героя, след като се любят за пръв път. Този роман прави това с читателите си. Подвеждащо лесен. Подозрително дълбок. Константин Трендафилов идва.

След представянето Трендафилов ще надпише книгите на всички свои читатели.

По повод Международния ден на книгата и авторското право и по покана на менторите на Общество NOTA BENE, ученици от Национална търговска гимназия - Пловдив организират разговор с Константин Трендафилов на 22. април 2017  от 13.00 ч. в конферентна зала на Народна библиотека „Иван Вазов“.

Събитието се организира с благотворителна цел и ще подпомогне събирането на съвременни книги за деца и младежи, които ще комплектуваме в „Пътуващи сандъчета“. Те ще пътуват по заявка до детските отдели на библиотеки, детски ясли и градини в страната, училищни библиотеки. Кампанията е продължение на проект „Пътуващите сандъчета на ББИА“ и насърчава четенето и осигурява достъпа до нови книги. Едно от „Пътуващите сандъчета“ ще „отседне“ в Център за настаняване от семеен тип „Майка Тереза“.

тагове: Константин Трендафилов, Жанет,издателство, представяне,книга, Затвори сърце