Топ новини:

Мариус обяви две нови дати през февруари в Пловдив

07 Януари 2020 коментара Младежка медия;
Мариус обяви две нови дати през февруари в Пловдив

Един от най-обичаните ни родни актьори Мариус Куркински обяви две нови дати през февруари в Пловдив

Хитовият спектакъл "Мариус - 50", който препълни зала "Сила" ще се повтори отново на 25-ти февруари, а няколко дни преди това пловдивчани ще могат да се насладят на комедията "Мъжът на жена ми"

Домът на културата ще приеме невероятният по рода си моноспектакъл по всички свои досегашни представления на актьора и режисьор Мариус. А те, за близо четвърт век, са „Дон Жуан“ по Молиер, „Песен на песните“ по библейски текстове, „Дамата с кученцето“ по Чехов, „Самият човек“ по Андрей Платонов, „Сънят“ по Джулиан Барнс, „Български разкази“ по Ангел Каралийчев, „Сътресение“ и „Черното пиле“ по Николай Хайтов и др.

„Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя…“, сподели магнетичният актьор, който никога не се е пестял на сцената в своя порив към абсолютното майсторство малко преди дебютния си спектакъл през декември в Пловдив. 

Той ще излезе на голямата сцена на 25-ти февруари, а интересът за постановката е огромен, споделиха организаторите за mediacafe.bg.

На 16-ти февруари с много смях и философски размисли зрителите ще гледат режисираната от Мариус Куркински постановка, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Да, става въпрос за комедията "Мъжът на жена ми"

Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. 

Билети може да намерите на билетна каса "МаскАрт" в Дома на културата "Борис Христов"!

тагове: мариус, пловдив, юбилей, драматичен театър, култура, сцена, рожден ден, постановки, режисура