Топ новини:

“Методът Грьонхолм” разсмива пловдивчани в снега

11 Януари 2017 коментара Дария Стоилова;
“Методът Грьонхолм” разсмива пловдивчани в снега

“Методът Грьонхолм” ще се играе само след няколко дни в снежен Пловдив. На 17-ти януари постановката гостува в Дом на културата „Борис Христов“.

Пиесата проследява как протича кастинг в известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм”. Психологическа игра, извеждаща почти до перфектност криминалността в една драматургия, в която престъпление, като че ли няма.

Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав. Почти криминалната завръзка прави "Методът Грьонхолм" уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

При премиерата на "Методът Грьонхолм" през януари 2016-та в града под тепетата развълнуваната публика търпеливо изчака актьорите, за да запечата момента с тях. Десетки приятели на театъра окупираха Дома на Културата "Борис Христов", за да се снимат и поговорят на четири очи със звездата на родната сцена Асен Блатечки, както и неговите колеги Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин.

"МЕТОДЪТ ГРЬОНХОЛМ"

от Жорди Галсеран
превод Нева Мичева
художник Николй Николов
режисьор Пламен Панев
с участието на Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин

За Резервации: 0894 611188, 0895619181

Следете mediacafe, за да сте информирани за хитовите театрални постановки в Пловдив!

 

тагове: урумов, блатчеки, пловдив, методът грьонхолм, театър, постановка, култура