Топ новини:

КЦМ 2000 Груп отпуска стипендии за 25 000 лева в областта на образованието

08 Май 2019 коментара Младежка медия;
КЦМ 2000 Груп отпуска стипендии за 25 000 лева в областта на образованието

В навечерието на празника на българската просвета и култура – 24 май, КЦМ 2000 Груп ще инвестира над 25 000 лв. в областта на образованието, посредством конкурсът "Стипендия КЦМ"

Финансовата издръжка, учредена от компанията, е насочена към студенти от цялата страна, обучаващи се в последните две години от редовната си форма на обучение по програмите бакалавър или магистър, по специалност в направленията „Металургия“, „Машиностроене“, „Електрообзавеждане“, „Електроника“, „Автоматизация“, „Химия“ и „Физика“. Безвъзмездното подпомагане ще бъде разпределено между 7 талантливи студенти, които в рамките на една учебна година, ще получават ежемесечно по 400 лв.

Срокът за кандидатстване е 15 юни 2019 година. До тази дата кандидатите трябва да изпратят своите мотивационни есета на тема „Моят път към успеха с КЦМ“ или „Металургията на 21 век“.

Допълнителни изисквания към кандидатите са успех за предходната учебна година не по-нисък от 4.50, както и ненавършени 25 години.

Всяка година, в допълнение на дългосрочните си социално отговорни инициативи, КЦМ 2000 Груп подкрепя редица проекти в областта на културата, спорта, образованието, здравеопазването. 

С учредяването на Стипендия КЦМ ръководството на КЦМ 2000 Груп желае да подаде ръка на младите и талантливи хора, да ги вдъхнови за постигането на нови успехи, да подпомогне тяхната личностна, а в последствие и професионална реализация. През годините компанията многократно е заявявала своята позиция за важността на партньорството между бизнеса и образованието, като ключови за растежа на българската икономика и за развитието ни като общество.

Можете да изпращате своите есета или да се свържете с екипа на КЦМ 2000 Груп на адрес: stipendia.kcm@kcm.bg 

тагове: пловдив, стипендия, кцм, образование, ученици, студенти, 25 хил. лева, програма