Топ новини:

Младежката работилница за Стария Град приключи

07 Октомври 2013 коментара mediacafe.bg;
Младежката работилница за Стария Град приключи

Официално ще бъде закрита работилницата „ВИЖ  не-ВИЖдания Стар град“ на среща в Пловдивския университет. Тя ще се проведе на 9 октомври 2013 г. от 15:00ч. в 30 с.з. на ул. „Костаки Пеев“ 21.

Посетителите ще имат възможност да видят отново или да се запознаят с проектите и идеите на участниците в работилницата. Те ще разкажат за концепцията и изпълнението на своите проекти и ще покажат възможни пътища за съживяване и развитие на Стария град в Пловдив, а основна тема за дискутиране ще бъде ролята на младежите в развитието на града и влиянието на подобни проекти.

Участниците в Младежка работилница “ВИЖ не-ВИЖдания Стар град” представиха своите творения и идеи, по време на Празниците на Стария град. Това бяха късометражен филм за къща Недкович “НеВИЖ – НеЧУЙ”; изложба на макети “На разходка със Степан Хиндлиян” и танцов пърформанс  “Споменът танцува” в къща Хиндлиян. Специална изложба с фотографии може да бъде видяна в сградата на Философско-историческият факултет  на ПУ „Паисий Хилендарски“ на ул. „Костаки Пеев“ 21.

тагове: стар град, работилница, младежи,