Топ новини:

От Mediacafe за вас: Повече усмивки през 2014-а година

01 Януари 2014 коментара Mediacafe;
От Mediacafe за вас: Повече усмивки през 2014-а година

Не се страхувайте от съвършенството – никога няма да го постигнете. Бих искал да перифразирам този цитат на Салвадор Дали в нашето новогодишно пожелание към вас.

Целият свят ще ви пожелава здраве, пари и любов. Не бива обаче тези неща да ги преследвате сляпо – ще се осмеля да кажа, че важи и за трите, не само за парите. Смятам, че това, което всички търсим е щастието – някои хора го намират в любовта, други – в парите, трети в търсенето на дълголетието и перфектното здраве.

Всеки е прав за себе си и докато не вреди на останалите, той има право да бъде щастлив по неговия си начин. Не бива и да критикува останалите, че не водят неговия лайфстайл в преследване на пари или пък в пълно отричане на пърженото, захарта или виното, защото били вредни...

Но защо цитатът от Салвадор Дали? Повечето от вас вероятно са наясно със своите желания, любими занимания и това, което ги прави щастливи. Но както е хубаво да си поставяте високи цели, така нашето пожелание е да бъдете щастливи и да се усмихвате от малките успехи.

Дори да не постигнете голямата мечта, вие вероятно сте се доближили до нея по някакъв начин, направили сте стъпки към нея, а всяка стъпка към мечтата трябва да ви прави щастливи. Тоест: не се страхувайте от съвършенството, от трудността в постигането на мечтата – дори да не я достигнете, пак бъдете щастливи и се усмихвайте.

Тъй като щастието и радостта са у всички наши приятели, с които сме работили през годината, ето и част от тях и техните пожелания към вас:

"За новата година пожелавам ви да сте добре. За Коледните дни желая радости от все сърце. От веселбите взимайте със двете си ръце. Весели усмивки от Mediacafe"

(Дани Моралес, завършил студент по медицина и музикант)

"Най-трудната задача според мен би била да бъдем по-добри един към друг, останалото е лесно"

(Ради Дочев, Net365)

"Вашите приятели от у-ще "Цар Симеон Велики" и аз ви благодарим и ви желаем не само на Коледа, а винаги около вас да има красота и верни приятели, сърцето да е пълно с любов и домът ви със спокойствие!!!Весели празници!!!"

(Марияна Цонева, учител в СОУ „Цар Симеон Велики“)

"Нека през новата 2014 да бъдем достатъчно смели, за да имаме дръзки мечти, да бъдем упорити - за да ги следваме и търпеливи, за да ги сбъднем!"

(Георги Гроздев и екипа на Viscomp)

"Нека изпратим 2013-та година с всички положителни емоции, да се поучим от неуспехите и несполуките и да посрещнем новата 2014-та година с повече ентусиазъм за нови приключения, с повече добрина и положителна нагласа към всичко случващо се около нас и най-вече да бъдем искащи, действащи и мечтаещи.... да вярваме силно, че всички ние можем да направим света едно по-хубаво място!"

(Даниел Джинсов, част от борда на УС на НМФ)

"Пожелавам на всички Пловдив да продължи да се развива динамично и бързо, да привлича повече млади и отговорни хора и да продължава да бъде едно прекрасно място за живеене и работа.  Пожелавам на младите хора да продължат да мечтаят и да се борят за мечтите си. От личния принос на всеки един от нас зависи как ще се развива страната ни през следващите години и какъв път ще поеме."

(Стефан Стоянов, зам.-кмет по култура и образование в община Пловдив)

"Бъдете здрави и все така успешни. Отстоявайте пловдивските каузи и продължавайте смело напред! Нека всички хора да имат една спокойна и добра 2014-та година!"

(Веселина Стоянова, община Пловдив)

"Нека всеки човек на тази земя да търси постоянно вдъхновяващи неща, които да носят промяната в него и всички около него. Останете гладни. Останете безразсъдни."

(Митко Василев, Студентски съвет, ПУ)

"През 2014-а си пожелаваме живот, здраве, повече толерантност и разбирателство помежду ни и най-вече повече заедност във всичко, което правим. Само така ще станем Европейска столица на културата и ще направим Пловдив по-добър за живеене град."

(Екипът на фондация Пловдив 2019)

"Филмови нощи във Филипополис" и "Арт Филм"ви пожелават весели празници! През 2014-та бъдете здрави, бъдете себе си, търсете и намирайте истинските неща, вдъхновявайте се от тях! И не спирайте да вярвате!

(Екипът на Арт Филм, организатор на Филмови нощи във Филипополис)

"На всички читатели на Медиакафе пожелавам весели празници и щастливо посрещане на Новата 2014-та година! Нека Новата година ви донесе повече щастие и финансова независимост! Бъдете живи, здрави и будни! Усмихвайте се повече и правете повече добрини! Живейте по-активно! Нека младите да вземат нещата в свои ръце и намерят правилният екип и правилният път за сбъдване на мечтите си! Мислете позитивно и дайте началото на една по-добра България! Весели празници!"

(Екипът на Младежки глас - Пловдив)

"Нека през 2014 г. бъдем по-активни и отстояваме своето право на справедливост и солидарност.  Да коригираме лошото, но да има приемственост и надграждане за доброто. Нека бъдем трудолюбиви и честни, да загърбим лошото и самосъжалението, да търсим позитивното.  Нека да си пожелаем още положителни емоции и една ползотворна 2014 година. Нека сме по – добри един със друг. И Да не забравяме, че “знанието е сила” - Scientia potentia est."

(Меги Качакова, наградена като „Студент на годината“ 2013, студент в ПУ)

"Всяка нова година е свързана с повече очаквания и надежда за промяна към по-добро. За да се случи самата промяна обаче, е необходимо да инвестираме ежедневно в Доброто, с неговите разностранни имена, лица и истории. Не спирайте да творите своя по-добър свят! Успешна 2014-а година от Национален Алианс за Работа с Доброволци!"

(Екипът на НАРД)

"Пожелавам на екипа на Медиа кафе да успее да спечели за каузата си и онзи голям процент млади хора, чиято ценностна система е малко или много "чалгализирана" ! Отговорна задача, но вярвам, че имате сили, желание и възможности да направите дните им по смислени! Бъдете независими и работете все така с отворени и добри сърца."

(Лалка Златанова, Дарик радио – Пловдив)

"На читателите на MediaCafe желаем по-качествен град, по-умна архитектура и нека през 2014-та повече неща зависят от вас."

(Екипът на WhAT Association)

"На екипа: успешна и прогресивна 2014 година, на читателите: 2014 незабравими моменти през новата година."

(BulletBG, татуист)

"Пожелавам на читателите и на екипа на mediacafe.bg преди всичко здраве, много вдъхновение и успехи в професионален и личен план. Надявам се 2014 да донесе на всеки много поводи за радост, възможности за развитие и късмет"

(Стефан Ненов, скулптор)

А ние от екипа на Mediacafe ви пожелаваме много смях и усмивки през следващата 2014-а година!

тагове: нова, година, пожелания, мечти