Топ новини:

Б.Т.Р. със зашеметяващ концерт и албум на пазара

02 Април 2018 коментара Младежка медия;
Б.Т.Р. със зашеметяващ концерт и албум на пазара

Б.Т.Р. изнесоха концерт на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил. 

Зала 1 на НДК се оказа тясна,  не само за зрителите, но и за емоцията им. В публиката, състояща се предимно от млади хора, имаше малки деца, тийнейджъри и почитатели на бандата от 25 години. 

Рокаджиите откриха концерта с втория, едноименен сингъл от албума „Невидими стени“ и още при първите акорди,  бяха бурно аплодирани. На десетата минута, зрителите бяха на крака и пееха песните заедно с бандата, а на вълнуващите балади тук-там се виждаха и танцуващи двойки. 

Трудно е да се каже, дали групата, или публиката бяха по-развълнувани. Но едно е ясно - за всички скептици, които твърдят, че младата българска публика липсва или не е на ниво, съвсем спокойно можем да ги опровергаем след това шоу.

Илиян Диков направи изумително соло изпълнение на  барабани, като успоредно беше аплодиран. Със същата сила, хората изразиха радостта си и на соловите изпълнения на китара на  Славчо Николов и Иван Калфов. Те демонстрираха и свирене на бас на четири ръце. 

Публика утихна при акустичните изпълнения, първото от което беше на песента „Ела“ от новия албум, в акомпанимент на пиано -  блестящият Ясен Велчев. Момчетата изпълниха 26 песни, от които 6 от новия албум „Невидими стени“. 

След много аплодисменти и два биса, Б.Т.Р. закриха концерта с емблематичната си песен „Спасение“  и 7 изумителни музиканта – Наско Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев, Добромир Поликов и Антоний Георгиев се поклониха с благодарност и признание на хилядите в залата. 

Концертът -  Б.Т.Р. „Невидими стени“ 2018 е потвърждение, че освен  собствен стил на рок сцената в България, групата е възпитала прекрасна многобройна  публика от миналото, настоящето и бъдещето. 

Новият албум на  Б.Т.Р. „Невидими стени“ е на музикалния пазар официално от 30 март. Той включва  10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов.

тагове: бтр, концерт, ндк, албум, музика, група, публика