Топ новини:

Един албум с 1000 уникални усмивки

11 Октомври 2013 коментара mediacafe.bg;
Един албум с 1000 уникални усмивки

Ура! Четвъртият албум на групата - P.I.F. е официално завършен. Култовата българска банда ще издаде пилотния сингъл от своя последен проект тази седмица и сякаш всичко вече върви към щастлив край. Към парчето излезе и видеото, чийто автор е самият вокалист на P.I.F. - Димо (аранжиментът е на P.I.F.). Режисьор на лентата е Боряна Костова.

Иинтересното обаче е в издаването на самия албум. Всеки, който желае да е притежател на специалното копие, може да изпрати своя снимка, която да украси обложката, заедно с още 999 такива. Това ще бъде един албум с 1000 уникални усмивки!

Феновете, които искат да бъдат увековечени на тази обложка, могат да посетят официалния уебсайт на P.I.F. и да следват инструкциите, които са доста лесни. 

Албумът струва 10 лв., а крайният срок за изпращане на снимки е 23-ти октомври. В последтсвие Димо и компания ще се погрижат всеки запален фен на групата да получи с пратка своето лично копие. Mediacafe.bg вижда в тази идея един прекрасен подарък за всеки ваш любим човек, който естествено харесва бандата и иска да бъде част от нея. 

Официалната промоция на албума P.I.F.4 ще се състои на 23 ноември (събота) в club *MIXTAPE 5*.

 

тагове: пиф,албум,4,снимки,усмивки