Топ новини:

Едит Унджиян за първото си видео: "Това е проектът на живота ми" (ВИДЕО)

11 Април 2016 коментара Дария Стоилова;
Едит Унджиян за първото си видео:

Една от най-талантливите пловдивски изпълнителки Едит Унджиян пусна своето първо авторско парче – „Dreams“

Едит е позната на пловдивската публика от проекта на Георги Зайков –„Джъстин Тимбърлейк трибют“, Биг Бенд Пловдив, група Кофеин, проект „Приятели“, акустични вечери с No namе и други

В неделя вечер (10.04) бе официалната премиера на видеото към песента Dreams в youtube, което това предизвика истински фурор в социалната мрежа. „Този клип слага началото на един много важен за мен проект, който е мога да определя като проектът на живота ми. Музиката, визията и всичко това е в резултат на годините ми вървене, ставане и падане по кривите пътеки на музикалните среди“, сподели развълнувата Едит пред mediacafe тази сутрин. 

Точно там аз намерих себе си, намерих музиката, която съм, която нося в сърцето си и реших без грам суета и его просто да я излея, без да ми пука дали ще се хареса или не. А това се оказа правилният подход. Толкова дълго време чаках за този проект, защото исках да намеря правилните хора и най - накрая ги открих. Така се роди Life Light“, каза още винаги усмихнатата певица. 

Музиката и тескта на Dreams са дело на Едит, аранжимента на  Александър Леков – бас, Георги Зайков - клавишни и вокали, Петър Тодоров – китара и Александър Каменов – барабани.

Видеото към сингъла Dreams е дело на 7ep Productions в екип Жоро Ставрев и Костадин Торкович. "Страхотни професионалисти, паснахме си веднага“, казва певицата за  своя екип. Самият клип е заснет в Пловдив, около Гребната база и река Марица.

Във видеото участие взема учителка по танци - Елена Здравкова, Веселин Кацаров, както и близка приятелка на Едит - Кристина Славова. „Тя ми е страшно близък приятел и наистина избухна с емоции, още докато снимахме, знаех, че тези кадри са уникални“.

За визията на всички участници във видеото се е погрижила талантливата Милена Танева.

„За мен чакането си струваше. С тази песен и клипът към нея, открехвам вратичка към един много различен и неизвестен за останалите свят. Свят в който съм такава, каквато съм и всичко е такова, каквото е....и просто съществува", каза още вокалистката на Биг Бенд Пловдив.

Красивата изпълнителка получи стотици коментари и поздравления в социалната мрежа по повод снощната премиера на видеото в youtube. „Леле..... все едно имам рожден ден, ама някак по - хубаво е! Благодаря ви. Благодаря за безбройните, нестихващи лични съобщения, които получавам, за споделянията и най - вече за любовта!  За първи път в музиката, направих нещо, което да харесва предимно на мен, без да го правя за публиката....оказа се, че с вас имаме сходни вкусове.Това е прекрасно начало на всичко, което предстои!  Благодаря! Аплодисментите са за вас!“, написа Едит в своя профил към своите почитатели.

В момента Едит работи по трибют на Шерил Крол заедно с Александър Леков, Иван Гърбачев, Николай Карагеоргиев, който ще можете да видите на 1-ви май в Bee Bop.

На 26-ти април отново в Bee Bop Едит ще представи официално новото си парче Dreams, както и още 10 записани парчета, нечувани досега на живо от публиката.

Ако до сега не сте чували гласа на Едит, чуйте го, няма да съжалявате и за миг:

Музикалните събития и концерти на Едит може да следите още в PlovdivCLUBS

тагове: едит унджиян, видео, клип, песен, музика, dreams, парче, пловдив, сцена, приятели, зайков