Топ новини:

Годишните музикални награди на БГ радио отново в Пловдив

15 Юни 2020 коментара Mediacafe;
Годишните музикални награди на БГ радио отново в Пловдив

Пловдив отново ще стане съпричастен на най-голямото музикално събитие, а именно награждаването на годишните музикални награди на БГ Радио 2020

Церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 – най- вълнуващото и очаквано музикално събитие в България за тази година, ще се проведе на 04 юли в Античния театър в под тепетата.

След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново ЗАЕДНО да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу. Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните музикални награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой. 

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената на Античния театър в  Пловдив ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес, а публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове! 

Очаквайте съвсем скоро и имената на изпълнителите, които ще може да видите на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020! 

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует Ритон.
На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 03 юли се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията по връчване на наградите на 05 юли.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото. 

Билети за церемонията, която ще се проведе в Античния Театър в Пловдив на 04 юли, се продават в мрежата на Eventim. 

Децата до 14 години влизат без билет, но само с родител.

СНИМКИ от събитието в зала Колодрума през 2019-та година може да видите ТУК

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020 се реализират с подкрепата на VIVACOM,  Nescafѐ Dolce Gusto, Община Пловдив, Фондация „Пловдив 2019“ и  ОИ „Старинен Пловдив“        

тагове: награди, бг радио, пловдив, античен театър, музика, сцена, рап, рок, хитове, церемония