Топ новини:

Група NU/ANCE с участие в Пловдив този петък

24 Януари 2018 коментара Мартина Петрова;
Група NU/ANCE с участие в Пловдив този петък

Младата алтърнатив група NU/ANCE ще гостува за изпълнение в Пловдив този петък 

NU/ANCE са алтернитивна рок банда, състояща се от 4 члена. Тяхната съществена разлика, в сравнение с други групи е, че добавят високоенергични звуци в унилите мелодии в рок'н'рол представленията. Те са една от най-добрите, млади и признати банди на софийската жива сцена. NU/ANCE се събрат още в гимназията през 2014-та. През 2015-та сами продуцират своя пръв видео-сингъл "Daylight".

В началото на 2016-та Nu/ance вече работят с музикална и видео продуцентска компания. Шест месеца по – късно представят новият си видео-сингъл "Falling Down", съпътсван от турне в България с 10 локации. По-късно през годината те са избрани да свирят на "Gitarijada Festival" в Зайхар, Сърбия, когато се чества 50-годишнината на фестивала. NU/ANCE е единствената българска банда, която е стигала до края на този фестивал някога.

След промотирането на "Falling Down", софийската банда се представя в българските класации като "банда по избора на редакторите". В началото на Юни 2017-та те пускат своя дебютен EP 0.4.

През последните две години затвърждават мястото си на алтернативната сцена с над 50 клубни и фестивални участия. Като за старт на 2018-та ще ни представят новия си вокал, с когото за пръв път на живо, ще представят и някои от новите си парчета.

  • Мястото е Bee Bop Cafè.
  • Събитието ще стартира в 20:00 часа.
  • Входът е 6 лева.

Следете рок събитията в единствения сайт за нощен живот под тепетата - PLOVDIVCLUBS.com

тагове: концерт, пловдив, алтърнатив, рок, група, банда, сцена, събитие, култура, музика