Топ новини:

Излезе новият албум на Страхо - Santi-Mental

23 Март 2014 коментара Тони Тодорова;
Излезе новият албум на Страхо - Santi-Mental

След 3 усърдни и емоционални месеца на труд и концентрация, новият солов хип-хоп алубм на Страхо вече е готов. Със заглавие Santi-Mental, той включва 20 парчета, които са на български и английски език.

Албумът бе записан изцяло в студио 2nd Floor Records в Пловдив.

„Постарахме се да постигнем максимално най-високото качество за минимален период, а това беше огромно лично постижение, защото Santi-Mental е абсолютно независима продукция,” споделя Страхо за mediacafe.

Зад звуковата обработка и част от музиката стои Don Alberto (Алберт Николчев) от Шумен. Бийтмейкъри в Santi-Mental са X-level (Димитър Нейков – от Пловдив) и Same (Калоян Джамджиев – от Варна). В създаването на песните взимат участие Zlato (Златомир Петков), Ivaila (Ивайла Дамянова) и Anyway (Йордан Йорданов). Обложката е съвместно деело на Георги Салпаров и Георги Стоянов.

Всички подробности, новини и контакти ще можете да откриете в сайта на продукцията: www.straho.tk .

Албумът вижда бял свят с последния сингъл „Пътник”, дует със Zlato, а на този етап ще може да си го поръчате лично от Страхо, с цена за брой - 10 лв.

„За съжаление няма да можем да направим Промо-концерт, но пък за сметка на това ценителите ще могат да се насладят на цялостното послание индивидуално. Малко по-нататък Santi-Mental ще бъде разпространен безплатно и в интернет, за всички.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха и се поинтересуваха, благодаря, Mediacafe!” – Страхо.

Научете повече за албума и личността на Страхо в интервюто, което даде за Mediacafe.bg  Тук.

тагове: Santi-Mental, Straho, Страхо, нов албум, хип-хоп