Топ новини:

Клубът на звездите зае мястото си под тепетата (ВИДЕО и СНИМКИ)

10 Ноември 2017 коментара PlovdivCLUBS;
Клубът на звездите зае мястото си под тепетата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Черен килим, ултра висок клас пенливо вино в изискана обстановка прие гостите най-новият клуб на Пловдив своите гости

Венци Венц, Пламен и Иво, Ива, Литър Джак, и един куп известни Dj на откриването на Bling

Litter Jack грабна микрофона и не го пусна, а под него шампанското се разливаше като вода

Бившият клуб Vogue вече е с ново име. След почти година и половина затишие познатият парти център до Цар Симеоновата градина отново ще се тресе и ще събира нощните птици в една вихрушка. Да, както вече целият Пловдив чу става дума за хип-хоп клуб Bling, който събра най-известните родни рапъри, за да ги вплете в една уникална откриваща парти вечер. 
 
Хитовият рап изпълнител Venci Venc`, част от Павел и Венци Венц, даже издаде пред plovdivclubs, че е тук не само като гост, но и като част от проекта Bling

"За мен е чест, че бях поканен от Никола, да стана част от новия проект и без да му мисля приех. Смятам, че Bling ще вдигне левела в града, защото точно от това имаше нужда. Започнах още в началото с него, като поддържаме перфектни отношенията, а сега заедно ще развием тази сцена. Очаквайте специалните Wellcome Black нощи. Ще се виждаме често", обеща Венци. 

Зад пулта на BLING застане DJ MATI, който бе приготвил нечуван взрив с най-покоряващите черни тракове. В тях със завладяващи танцови хореографии бе познатият и обичан хореограф на Emotion dance Class Виктор Гърков. Ритъмът на нощта диктуваше и една от резидентките на клуба – Djane Flammе, а спиращия дъха бас, уловен на най-пленителните TWERK диви, държс блингаджиите с широко отворени очи до ранните часове на следващия ден.


 
Внушителното откриване на BLING ще прелее в петъчна хип-хоп експлозия с варненския поет Dim4ou оше тази вечер. Хийтмейкърът е подготвил селекция от най-култовите си парчета, с които е готов да взриви диамантената пловдивска сцена на 10 ноември.
 
На 11-ти ноември ще се състои първото по рода си Mask Off парти. Новата хип-хоп платформа на BLING ще стартира с участието на един от бащите на хип-хопа у нас – DJ Emotion, зад чийто гръб стоят проекти като „Сливенския кашкавал“ и „Ритъм басов“ на Big Sha и 100 Кила.

Вижте краткото видео от първите минути на PlovdivCLUBS: 

Още за новия клуб на звздите може да видите ТУК

ВСИЧКИ СНИМКИ от откриването може да видите ТУК

Програмата на Bling следете в сайта на пловдивските клубове - Plovdivclubs ТУК 

тагове: bling, party, клуб, музика, павел, венци венц, рап, хип-хоп, забавление, нощи