Топ новини:

Кой разлюля хълма (СНИМКИ)

05 Септември 2017 коментара Мартина Петрова;
Кой разлюля хълма (СНИМКИ)

Хамаци, бира, добра атмосфера, цветно общество и хубава музика - нагледна презентация на фразата „айляк“

Най-хубавото в случая е, че фестивалът затвърди пространството, като нова сцена за музикални и некомерсилани събития и показа, че може да се случи успешно без финансовата подкрепа на Пловдив 2019, на които всички оператори се надяват

Третото издание на фестивала „Shake that хълм“ го доказва за пореден път. И през 2017 пловдивчани имаха възможността да станат част от преживяването под Младежки хълм, но този път с доста повече ефекти и организация от страна на създателите на единствения люлеею се фест под хълма. Без кой знае колко напудрена реклама светлините на двете сцени привлякоха като нощни пеперуди пловдивчани и много туристи, и както се случва - тридневно оживление.

Първата shake вечер премина под ритмите на Иван Шотов, който представи на главната сцена своя проект с триото Авигея, както и много други свои сетове. Втората вечер там се качиха Тhe Top Stoppers и така до късната неделна вечер изпълнител, след изпълните пълнеха въздуха с разнообразни ритми. 

Именно на разнообразие бяха заложили организаторите тази година. Буквално за всекиго имаше по нещичко. И така от бебета в колички до пенсионери обикаляха из поляните на феста. 

Ръчно изработвани бижута и други пособия, подвижна каравана за коктейли, всякакви вкусотийки за хапване, също така много и за пийване, снимки с надуваеми банани, аудио и визуални ефекти…какво повече му трябва на човек, за да изпрати лятото подобаващо?

СНИМКИ: Мартина Петрова, Силвия Георгиева и Мирослав Чобанов

СНИМКИ и ВИДЕО на фестивала през 2016-та година може да видите ТУК

Повече за музикалните събития под тепетата ще намерите в сайта на клубовете!

тагове: пловдив, фестивал, хълм, тепета, shаkе, иван шопов, култура, младежи, пространства, сцена