Топ новини:

Krossfire откриват пловдивския рок фестивал – Hills of Rock 2017

30 Юни 2017 коментара Младежка медия ;
Krossfire откриват пловдивския рок фестивал – Hills of Rock 2017

32 групи ще видим на първото издание на пловдивския рок фестивал – Hills of Rock 2017

Вратите ще отворят в 17:00 часа, а първата група, която ще се качи на главната сцена, ще бъде Krossfire. 20 минути по-късно започва програмата и на World Stage с появата на 8M/S. Хедлайн участията на Epica, Evanescence, Three Days Grace и Guano Apes стартират след 21:00 часа във всеки от дните.

Уикеда отпадат от програмата по здравословни причини, което доведе до няколко размествания и добавяне на 6 нови групи към Hills of Rock 2017 – Bobo & The Gang, The Black Swells, Hypnotik Ink, A-Moral, 8M/S и Toy Letters.

"Няма по-голямо музикално събитие в България това лято", каза Иван Несторов - Амебата, чиято компания организира фестивала.

Hills of Rock отваря врати за повече от 12 000 души, а над 500 човека участват в организацията на събитието.

На специално обособена зона фенове на къмпинга ще имат възможност да разположат повече от 150 палатки. Пропускателният режим на събитието ще се осъществява с предварително закупени билети, като на място ще бъдат раздадени гривни според типа закупен билет – едно- и дву-дневни. В зоните за напитки, храна и рекламни артикули закупуването ще се осъществява със специална карта, в която всеки желаещ може да заложи определена от него сума, непосредствено след входа, разясниха организаторите.

Фестивалът в Пловдив се организира от Sofia Music Enterprises, част от програмата на „Пловдив 2019“

Повече музикални събития може да намерите в сайта на Пловдивките клубове - PLOVDIVCLUBS.COM

тагове: рок фестивал, hills of rock, krossfire, пловдив, гребен канал