Топ новини:

Лилия Гелева: Децата са различна публика - по-трудно може да ги излъжеш

20 Декември 2013 коментара Теодор Караколев;
Лилия Гелева: Децата са различна публика - по-трудно може да ги излъжеш

Лилия Гелева - актриса в постановки на Младежки театър "Николай Бинев", театрална работилница "Сфумато" и журналистката Рени в сериала на БНТ "Четвърта власт" става и музикална фея. Тя е част от семейството Фортисимо Фамилия и ще играе тази събота в "Приказки за пиано" - музикално-образователен спектакъл за деца. Завършва НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2011-а година с отличие, като най-талантлива във випуска. Играе и в доста детски постановки. Може да свири на пиано котешкия марш и валс от Шопен в ре бемол.

Децата са една по-специална публика, тях трудно можеш да ги излъжеш, разказа Лили пред Mediacafe.bg. Те контактуват, реагират много искрено. Дори да не е поставен така спектакъла, децата винаги реагират - отговарят на въпроси, зададени към героите, не знаят, че не трябва да говориш или да не се смееш много, каза още тя. Нейната роля е на една фея, която контролира всичко, което се случва и среща най-различни пречки по пътя си, за да стане това, което тя си е наумила. Още от Лили за уменията ѝ на пианото, музикалните ѝ вкусове и защо е станала актриса във видеото:

Следващият концерт на Фортисимо Фамилия - "Приказки за пианото" е тази събота, 21 декември, в зала "България". Програмата за останалите спектакли може да видите на сайта на Фортисимо фамилия: http://fortissimo.bg/family/index.php

тагове: музика, концерт, пиано, Фортисимо, Фамилия, Лилия, Гелева