Топ новини:

Няма студ и дъжда за Марица рок фест 2 (СНИМКИ и ВИДЕО)

19 Юни 2017 коментара Фей Методиева;
Няма студ и дъжда за Марица рок фест 2 (СНИМКИ и ВИДЕО)

Рев на мотори, силна музика, рок, бира, стотици фенове, обилно количество дъжд и малко студ, така може да се опише вторият рок фест, който се проведе този уикенд в Граф Игнатиево

От най-малките до най-големите за втора поредна година станаха свидетели на един от най-добрите родни рок банди в Община Марица. Този път домакини бяга Граф Игнатиево, където на местния стадион в рамките на два дни се лееше мощно бира, а на сцената хедллайнери бяха Бърбън Стрийт и Оратница в първия ден, а през втория забиха IVORY TWILIGHT и Б.Т.Р.

Еуфорията и възбудата по лицата на хората си личеше още с влизането им във футболното съоръжение и предвещаваше за един по-специален празник през двете вечери. За бирата се бяха погрижили специално от Капана и по точно от клуб No Sense, а малко по-надолу поред сцената, до барбароните имаше и специален бар с бира Hils. Нормално за всички кулминацията настъпи, когато на сцената се качиха последните две групи - тези на  IVORY TWILIGHT и Б.Т.Р.

Студът, а преди това дъжда не попречиха всички да чуят новите парчета на пловдивската банда, които от скоро са с нов вокал. Удо и компания се развихриха с песните от предстоящия им трети албум, който обаче не се знае кога ще се появи на бял свят. Последва кратка игра с публиката, която лично гласът на пловдивското БГ радио - Стефан Лозанов проведе и зарадва няколко човека от публиката с награди. През това време БТР вече бяха готови да разтресат всичко около себе си и го направиха с най-доброто, както винаги са го правили. Публиката пък от своя страна им се отблагодари с много дълъг бис. 

Кратко видео от втората вечер на Марица Рок Фест 2017:

Още снимки може да видите ТУК

  • СНИМКИ от изданието през 2016-та година може да видите ТУК
  • Следете информация за музикалните събития в Пловдив и региона в сайта Plovdivclubs.com

Фотограф: Фей Методиева

тагове: рок, фест, марица, пловдив, бтр, бира, деца, публика, българия, граф игнатиево