Топ новини:

Рокаджиите от Nazareth гледат „Травиата” преди концерта си на Античния театър

14 Юни 2017 коментара Младежка медия;
Рокаджиите от Nazareth гледат „Травиата” преди концерта си на Античния театър

Опера и рок се срещат през уикенда на Античния театър

Рок класиците от Nazareth  ще гледат премиерата на „Травиата” на Античния театър тази събота, само 24 часа преди да забият на на същата сцена. Подготовката на концерта им в Пловдив тече успоредно с денонощните репетиции на Опера Пловдив. Легендарните шотландски музиканти са любопитни да видят лично новата продукция на най-гледаната опера в света. Впечатлени от родното гостоприемство, те връщат жеста и на шоуто им в неделя ще присъства целият екип, който стои зад впечатляващия спектакъл „Травиата”. 

Драматичната съдба на „безпътната” Виолета Валери оживява в Пловдив в един бляскав, но мрачен спектакъл на 17 юни от 21:00. Операта “Травиата” на Верди се поставя специално на сцената на Античния театър, като превръща публиката в безмълвен наблюдател на трагичните опити на двама влюбени да се освободят от „златния затвор” на обществените предразсъдъци. Билетите за събитието могат да бъдат закупени на касата на операта в Дом на културата, в Билетен център пред Общината и online в eventim.bg.

Епичното шоу на музикантите от NAZARETH е на 18 юни от 21:00 часа. Рок класиците ще превземат сцената на Античния театър с най-големите си хитове “Love hurts”, “Hair of the Dog”, “Dream On”. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. 

тагове: nazareth, концерт, античен театър, музика, рок