Топ новини:

Суинг парти в Пловдив за феновете на музиката и естетиката на отминалото време

28 Април 2014 коментара Дария Стоилова;
Суинг парти в Пловдив  за феновете на музиката и естетиката на отминалото време

Swingin’ Plovdiv: Party At Gatsby's ще отвори нова страница в нощния живот на Пловдив и ще представи едно винтидж парти от ново поколение. Вдъхновено от култовата лента “Великият Гестби” на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак, събитието ще пренесе посетителите си директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени.

Swingin’ Plovdiv: Party At Gatsby's ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 17 май (събота) в преобразения Финтес и Скуош Клуб “Тотал Спорт”. Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. 

Както подобава за едно Гетсби събитие, локацията ще бъде превърната в пищна бална зала, с изящни полилеи, цветя и art deco елементи. Спиращите дъха прожекции ще са сред основните акценти в пътуването на времето, наречено Swingin’ Plovdiv: Party At Gatsby's .

В специално изградения винтидж будоар, всички дами ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. За да увековечат своята метаморфоза, на разположение ще бъде и тематично фотостудио, където всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен.

Никое събитие, вдъхновено от 20те години не е завършено без типичните за епохата танци. Професионални танцьори ще демонстрират оригинални Charleston хореографии на някои от най-емблематичните песни от саундтрака на “Великият Гетсби”.

Музикалната селекция ще бъде поверена в опитните ръце на пионерите в суинг и електро суинг партитата в България - DJ дуото The Smugglers Collective. През вечерта ще се противопоставят две коренно различни епохи, винтидж песните и модерните бийтове, големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика.

Дата: 17 май
Врати: 21:00
Начало: 22:00
Вход: преди 00:00 - 8 лв. / след 00:00 - 10 лв.


Предварителна продажба в мрежата на TicketLogic.

тагове: суинг, парти, пловдив, музика, хореография, Гетсби