Топ новини:

"1 минута, в която променяме света!"

04 Март 2014 коментара Дария Стоилова;

Момичетата и момчетата от Ротаракт Пловдив Филипопол  се включиха в промо-конкурса "1 минута, в която променяме света!" със свое видео. Конкурсът цели да мотивира и насърчи клубовете да се представят кои са, да бъдат креативни и оригинални, задружни и с приятелски дух да работят за добрия имидж на Ротаракт в България. Участие са взели доста от клубовете в България, а краят на конкурса е на 29 март.

Темата на конкурса е "1 минута, в която променяме света!", а пловдивските преставители на организацията са наблегнали на думата „доверие“.  

„Идеята за видеото идва от серията от снимки "follow me" на фотографа Murad Osmann“, споделя Радостина Гайдарова, член на Ротаракт Пловдив Филипопол. „Така както те са събрали красотата на света, така и ние решихме да съберем красотата на нашия град. След като заедно с Маргарит Делчев(също член на организацията) избрахме и споделихме концепцията на клипа, той пое ролята на режисьор и с останалите ни приятели от клуба заснехме клипа на едни от най-забележителните места под тепетата. Това че се водим един-друг за ръка символизира доверието, което е и разбира се, основната идея на клипчето.“

В подготовката и заснемането на клипчето участват всички от Ротаракт Пловдив Филипопол, а самото видео е заснето и монтирано отново от пловдивчанин - Мирослав Трифонов.

Промо-конкурсът се организира с медийната подкрепа на vbox7.com, а видеото на победителя ще се завърти на началната страница на vbox7.com на ТОП позиция за 24 часа на 50% ротация. Това ще увеличи популярността на клипчето и ще се увеличи разпознаваемостта на клуба победител.

ВИЖТЕ И САМОТО ВИДЕО

тагове: конкурс, победител, ротаракт, пловдив, видео