Топ новини:

Младежки център Пловдив разкрива тайните на сугестопедията

14 Февруари 2018 коментара Младежка медия;
Младежки център Пловдив разкрива тайните на сугестопедията

Вихровения и Младежки център Пловдив канят на открит урок жителите на Пловдив

Център по класическа сугестопедия Вихровения  работи целенасочено в посока развиване и осъвременяване на образователните практики чрез прилагане на класическата сугестопедия точно така, както проф. д-р. Лозанов ни я е завещал. 

Център Вихровения е неразривно свързан с Фондация, упълномощена да обучава и сертифицира сугестостопедагози и която е приютила всички оригинални трудове и изследвания, свързани с тази наука. 

Сугестопедията е един от най-приятните, лесни и вълнуващи методи за усвояване на учебен материал. Тя използва потенциала на съзнанието и подсъзнанието. Усвоените знания са трайни, а прилагането им впоследствие се случва естествено. 

Това прави сугестопедията най-подходящият метод за изучаване на езици, където освен научаването на значително повече думи и усвояването на граматиката, се постига лекота в естественото им прилагане. 

Всички, присъединили се към открития урок на Вихровения на 18.02, ще получат подаръци и отстъпки за сугестопедичен курс от предстоящата програма, която ще бъде представена.

тагове: лекции, обучение, образование, език, пловдив